O hotelu

*SUPERB (Pridev)
1. veoma dobar, prijatan; odličan
2. (Proizvod) super kvalitetan
3. (Hotel) vrhunski, nezaobilazan, gostoprimstven!

KADA SI SUPERB – TO JE ČINJENIČNO STANJE!

S
SMIRENO ušuškan u samom centru grada, naš hotel je svega 20m udaljen od Knez Mihailove ulice, glavne beogradske pešačke zone i 600m od glavnih gradskih atrakcija, poput Kalemegdanske tvrđave i Narodnog pozorišta. Skadarlija, čuvena boemska četvrt srpske prestonice, nalazi se na svega 850m od SuperB hotela.

U
URBANI, prestonički šarm oseća se u svakom kutku hotela, budući da su ljudi koji stoje iza čitave priče u Beograd doneli šmek najvećih svetskih metropola i stilova, dajući glavnom gradu dizajn, filozofiju, i oštrinu kroz mešavinu posebnih ukusa, neobičnih oblika i modernih proizvoda.

P
PRILAGOĐENO je dizajniran, kao da mu je jedina namera da se osećate kao vrhovni vladar koji dolazi da se odmori posle šetnje svojim kraljevstvom ili boginja koja se priprema za popodnevnu dremku, budući da vas svaka od naših soba uvodi u bajku, pričanu jezikom 21.veka.

E
EKSKLUZIVNI osećaj ušuškanosti i prepuštanja lepoti tikovine, ratana, baldahina i dalekoistočnih relikvija umiruje čula prepuna utisaka.

R
RADOZNALOST se momentalno budi kada uočite da u hotelu ne postoji soba broj 5 – budući da hotelski restoran nosi naziv “Peta soba”! Svako posluženo jelo izgleda kao da želi da vas impresionira, i dok se vi pravite kao da vas to ne dotiče, shvatate da ste već osvojeni. Ukoliko ste raspoloženi da jedete u miru svoje sobe, na raspolaganju vam je sobna usluga.

B
BESPREKORNOST usluge jedan je od naših vodećih principa, sa recepcijom otvorenom od 8 – 22h, dnevnim čišćenjem, mašinom za led, čistačem obuće, besplatnim internetom u celom hotelu, terasom sa divnim pogledom i parkingom na svega 40m od hotela (20 EUR/dan).