Novi hotel u Beogradu (je) super!

Šta pomislimo kada čujemo da se otvorio novi hotel u Beogradu? Ili bilo šta novo? Egzotična kuhinja, nova tehnologija, nešto do sada neviđeno?

Novitet nije nužno inovacija. Štaviše, nekada pun pogodak može biti ono što je novo, a inspirisano već viđenom različitošću, starinom, nečim što je ustaljeno. Šta se to novo otvorilo u Beogradu, nadomak glavne pešačke zone srpske prestonice? Nešto što zaista možemo slobodno nazvati autentično beogradskim.

Novi hotel u Beogradu nosi lucidni naziv SUPERB.

novi hotel u Beogradu, knez mihajlova, centar grada, centar beograda, novi hotel u centru beograda, hotel u centru beograda

U pitanju je mesto koje različitost beogradske kaldrme nije obezličila, baš naprotiv. Mesto u kome ćete se osetiti tradicionalno srpsko gostoprimstvo kojim se svi dičimo, gde možete uživati u kafi sa pogledom na tvrđavu gde se prepliće keltska, ugarska, turska i ustanička istorija.

Superb seže i malo dalje od istorija ukrštenih u Beogradu – zapravo, mnogo dalje. Inspirisani dalekoistočnjačkim konceptima i idejama, u svaku sobu smo uneli dašak Azije – tikovinu, ratan, najfiniji pamuk damast. Novi hotel u Beogradu vam nudi raznovrstan sadržaj, za šta god da ste se opredelili: predah, istraživanje prestonice, poslovni put ili odmor sa porodicom.

U ponudi se nalaze dva tipa apartmana, kao i dvokrevetne i trokrevetnu sobu. Ponudu možete pogledati ovde.

Novi hotel u Beogradu se nalazi na adresi Rajićeva 12, u samom srcu starog jezgra Beograda, pored novoizgrađenog tržnog centra.

Udaljen je svega 40m od Knez Mihailove, glavne pešačke zone, i 600m od glavnih gradskih atrakcija – Kalemegdanske tvrđave, Narodnog pozorišta i spomenika Knezu Mihailu.

novi hotel u Beogradu, knez mihajlova, centar grada, centar beograda, novi hotel u centru beograda, hotel u centru beograda

Čuvena boemska četvrt Skadarlija udaljena je svega 850m od SuperB hotela.

Do svih mesta možete doći pešice, laganim korakom i uživajući u lepotama srpske prestonice koje se u okolini nalaze.